Secrets

Historie

JANSSEN cosmeceutical uit Aachen, Duitsland heeft begin jaren ’90 de huidverzorginglijn Secrets speciaal ontwikkeld voor de schoonheidsinstituten.

Aan het begin van de jaren ’90 werden de producten voornamelijk verkocht in Duitsland, de Verenigde staten en Hong Kong, maar al snel daarna werd de export verlegd naar geheel Azië, van Japan tot Singapore en van India tot Indonesië, maar ook Australië en Nieuw Zeeland.

In Europa werden de producten allereerst populair in Oost Europa en daarna pas in West Europa. Op dit moment wordt Secrets met groot succes verkocht in meer dan 50 landen.

Assortiment

De complete huidverzorgingslijn bestaat uit diverse lijnen voor alle huidtypen, zo is bijvoorbeeld de Pure Secrets ontwikkeld voor de acné huid en de White Secrets voor de gepigmenteerde huid. Ook heeft Secrets een lijn voor de heren en heeft het een uitgebreide lichaamsverzorginglijn in haar assortiment.

Secrets is een combinatie van phytotherapie, biotechnologie, algenlogie, etherische oliën en kruiden. De producten op natuurlijke basis zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen en bestaan uit zuivere natuurproducten van de beste kwaliteit zoals aloë vera en chitosan.

Behandelprogramma

Secrets huidverzorging heeft een uitgebreid behandelprogramma met maar liefst 42 behandel mogelijkheden, van couperose tot liftende behandelingen en van acne behandelingen tot hydraterende behandelingen.

Voor de schoonheidsinstituten zijn er ook collageen vliesmaskers en modelage maskers.

Kortom, Secrets is een complete huidverzorginglijn voor de schoonheidsspecialiste die meer wil dan alleen het geven van standaardbehandelingen.

COLLAGEEN EN RUBBERMASKERS

Collageen

De maskers kunnen worden aangebracht onder de vapozone of zelf nat deppen met een sponsje. Na 20 minuten kan het masker compleet én in één stuk verwijderd worden.

Rubbermaskers

De makkelijk aan te brengen modellerende rubbermaskers zijn bijna niet meer weg te denken uit de moderne schoonheidssalon.

Schitterende resultaten en een uitgebreid assortiment met bijvoorbeeld een serie maskers op kleurentherapie, een enzymatische peeling en een masker op basis van acerola/vitamine C geven de schoonheidsspecialiste een oplossing voor bijna elk huidprobleem.

Ampullen

Eens in de zoveel tijd heeft de huid een speciaal,ampul intensief en snelwerkend huidverzorgingconcentraat nodig.

Een 100% natuurlijk verzorgend concentraat, verzameld in een glasampul van 2 ml, hebben een snelle en effectieve werking.

De ampullen zijn perfect te gebruiken onder een collageen vliesmasker, maar zijn ook te gebruiken onder een crème.

Het complete assortiment ampullen bestaat uit ;

Anti stress

Anti couperose

A controle

Repair fluid

Hydro chitosan

Aha curapeel (fruitzuren)

Mela fadin (blekend)

Lifting effect